Grappa, konjak, brändi, viski ja teised kanged joogid, üldkoolitus
Kanged, destilleeritud alkoholist valmistatud joogid erinevad vastavalt toormest, millest need valmistatakse. Kõige alguses peab olema suhkruid sisaldav purustatud toore, mille saab kääritada alkoholi sisaldavaks meskiks. Edasi kuumutatakse sellest välja alkohol, mis püütakse koos auruga kinni. Toormeks saab olla viinamarjavein, viinamarja pressjäägid, suhkruroog, puuviljad, idandatud ehk suhkrutega vili, kartul, agaavid, mais jne. Koolitusel võrreldakse maitseid ja tutvutakse omapäraste tootmistavadega.
Veinimaailm tegeleb nii veinide müügi kui ka Veiniakadeemiaga, mis viib läbi veinikoolitusi, veiniõhtuid ja veinireise. Veinimaailm on tegelenud alates 2010. aastast kvaliteetse veini ja siidri tootmiseks vajaliku tehnika ja tarvikute müügiga ning pakub tellijale kompaktset teenust. Tartus asub ka Veinimaailma vinoteek, kus jooke tutvustades tuuakse lähemale veinimaailma võlud.